Werken bij S&C

Bij de balies van Sport en Cultuur, en in het Sportcafé en de fitnessruimte werken voornamelijk studenten. Werken in een ontspannen sfeer? Dat kan bij Sport & Cultuur.
Interesse? Bekijk de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar:

TU Delft - Sport & Cultuur
T.a.v. Monique van Baalen
Mekelweg 8
2628 CD Delft
m.vanbaalen@remove-this.tudelft.nl
Ben je geïnteresseerd in een baan bij de TU Delft? Kijk dan hier.  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Unit Sport & Cultuur zoekt trainer/coach voor Dames 1 voor studentenhockeyvereniging S.H.C. Scoop

De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft is voor studentenhockeyvereniging S.H.C. Scoop op zoek naar een trainer/coach voor Dames 1 voor seizoen 2017-2018.

S.H.C. Scoop is een open studentenhockeyvereniging van de TU Delft, wat betekent dat zij geen onderdeel is van een overkoepelende studentenvereniging. S.H.C. Scoop is een vrij jonge vereniging die de afgelopen jaren snel is gegroeid. Op dit moment bestaat de vereniging uit ongeveer 250 leden verdeeld over vijf heren- en vier damesteams, waar de eerste teams allebei uitkomen in de derde klasse. Vind jij het leuk om samen te werken met studenten en kan jij het team motiveren om sportieve prestaties te behalen? Dan zoeken we jou om S.H.C. Scoop Dames 1 te trainen in het volgende seizoen.

Het doel van de Unit Sport & Cultuur (S&C) is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers en vele anderen binnen en buiten de universiteit, onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma, waaraan jaarlijks zo’n 13.500 studenten en medewerkers deelnemen.

De TU Delft is de huissponsor van S.H.C. Scoop en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainers/coaches en overige materiaalkosten, door de TU Delft gesponsord.

Primaire taken:

 • Verzorgen van trainingen aan Dames 1 van S.H.C. Scoop;
 • Coachen en begeleiden van wedstrijden van Dames 1 van S.H.C. Scoop.

S.H.C. Scoop Dames 1 heeft twee trainingen per week, op dinsdag- en vrijdagavond. Deze trainingsavonden gelden onder voorbehoud ook voor het komende seizoen. Op zondag vinden de wedstrijden plaats.

Wij bieden:

 • Uitstekende faciliteiten, verzorgd door de Unit Sport van de TU Delft;
 • Een overeenkomst voor bepaalde duur via een uitzendorganisatie van waaruit de werkzaamheden als docent voor S&C zullen worden verricht óf de mogelijkheid om als zzp’er werkzaam te zijn volgens een opgestelde overeenkomst.

Wij vragen:

 • Affiniteit met studenten;
 • Enthousiasme, flexibiliteit en ambitie;
 • Verstand van zaken en ervaring in hockey (in bezit van minimaal een HT2 diploma of aantoonbare ervaring);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Bij interesse of voor meer informatie graag voor 1 april 2017 contact opnemen met Tibo van de Velde, voorzitter van S.H.C. Scoop, via voorzitter@remove-this.shcscoop.nl.

Informatie over S&C is te vinden op de website: www.sc.tudelft.nl. Voor meer informatie over S.H.C. Scoop, kijk op: www.shcscoop.nl.

De Unit Sport & Cultuur zoekt trainer voor studentenvoetbalvereniging S.V.V.V. Taurus

De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft is voor S.V.V.V. Taurus op zoek naar een trainer voor het eerste damesteam (VR1) voor het seizoen van 2017-2018.
Studentenvoetbalvereniging Taurus, ondervereniging van Virgiel, bestaat uit enthousiaste technische studenten met vijf mannenteams en twee vrouwenteams. Het eerste mannenteam speelt in de vierde klasse, en het eerste vrouwenteam speelt in de derde klasse. Ben jij degene die (VR1) van Taurus kan motiveren en begeleiden? Dan zoeken we jou om hen te trainen!

Het doel van de Unit Sport & Cultuur (S&C) is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 13.500 studenten en medewerkers deelnemen.

De TU Delft is de huissponsor van S.V.V.V. Taurus en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainer en overige materiaalkosten, door de TU Delft gesponsord.

Primaire taken:

 • Verzorgen van trainingen aan Taurus VR1;
 • Coachen van Taurus VR1 tijdens wedstrijden.

S.V.V. Taurus heeft twee trainingen per week, op woensdag- en vrijdagavond. Op zondag vinden de wedstrijden plaats.

Wij bieden:

 • Uitstekende faciliteiten, verzorgd door de Unit Sport van de TU Delft;
 • Een overeenkomst voor bepaalde duur via een uitzendorganisatie, van waaruit de werkzaamheden als docent voor S&C zullen worden verricht óf de mogelijkheid om als zzp’er werkzaam te zijn volgens een opgestelde overeenkomst.

Wij vragen:

 • Affiniteit met studenten;
 • Enthousiasme, flexibiliteit en ambitie;
 • Verstand van zaken en ervaring in sport (in bezit van trainerslicentie of aantoonbare ervaring);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Bij interesse of voor meer informatie graag voor 1 april 2017 contact opnemen met het Taurus bestuur via svvvtaurus@remove-this.gmail.com.

Informatie over de Unit Sport & Cultuur is te vinden op de website: www.sc.tudelft.nl. Voor meer informatie over S.V.V.V. Taurus kijk op: svvvtaurus.nl.

De Unit Sport & Cultuur zoekt trainer voor Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus

De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft is voor D.S.T. Pegasus op zoek naar een trainer voor 2017-2018.

D.S.T. Pegasus is in 2008 opgericht met als doel ook in Delft een turnvereniging te hebben waar studenten terecht kunnen om te sporten en daarnaast mee te doen aan gezellige activiteiten. Zo doen veel leden mee aan de Nederlandse Studenten Turn Competities (NSTC), die elke keer bij een andere studententurnvereniging gehouden worden. Het is een actieve vereniging met meer dan honderd leden, in uiteenlopende niveaus. Ben jij degene die Pegasus kan motiveren en begeleiden? Dan zoeken we jou om hen te trainen.

Het doel van de Unit Sport & Cultuur (S&C) is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel, door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers en vele anderen binnen en buiten de universiteit, onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma, waaraan jaarlijks zo’n 13.500 studenten en medewerkers deelnemen.

De TU Delft is de huissponsor van D.S.T. Pegasus en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainer en overige materiaalkosten, door de TU Delft gesponsord.

Primaire taken:

 • Verzorgen van een deel van de trainingen, ten minste twee dagen per week;
 • Overleg met andere trainers over lesopbouw;
 • Begeleiden van externe trainingen en wedstrijden.

D.S.T. Pegasus heeft drie trainingsdagen per week, op maandag, dinsdag en donderdag. Vijf keer per jaar vindt een wedstrijd plaats in een van de studentensteden in Nederland.

Wij bieden:

 • Uitstekende faciliteiten, verzorgd door de Unit Sport van de TU Delft;
 • Een overeenkomst voor bepaalde duur via een uitzendorganisatie van waaruit de werkzaamheden als docent voor S&C zullen worden verricht óf de mogelijkheid om als zzp’er werkzaam te zijn volgens een opgestelde overeenkomst.

Wij vragen:

 • Affiniteit met studenten;
 • Enthousiasme, flexibiliteit en ambitie;
 • Verstand van zaken en ervaring in turnen (in bezit van Gymnastiek Leider 3 of vergelijkbaar of aantoonbare ervaring);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bij interesse of voor meer informatie graag voor 1 juli 2017 contact opnemen met Jochem Kempe, voorzitter D.S.T. Pegasus, via info@remove-this.dstpegasus.nl.

Informatie over S&C is te vinden op de website: www.sc.tudelft.nl. Voor meer informatie over D.S.T. Pegasus, kijk op: www.dstpegasus.nl.

Naam auteur: Webredactie
© 2017 TU Delft

Metamenu