Veelgestelde vragen over de verbouwing

 • Mijn vereniging organiseert jaarlijks een groot toernooi, kan ons evenement dit jaar wel doorgang vinden?

  Het is belangrijk dat je dit bespreekt met je sportcoördinator of programmamedewerker Cultuur. Zij maken namelijk een inventarisatie van dit soort zorgen, om deze vervolgens neer te leggen bij het projectteam.

 • Ik ben niet bij een sport- of cultuurvereniging aangesloten, maar ik wil graag meedenken over de plannen. Kan dat?

  Wij zijn vaak op zoek naar betrokken bezoekers om deze te consulteren in klankbordsessies. Stuur een mail naar communicatie-sc@remove-this.tudelft.nl met je (specifieke) interesse, zodat wij je kunnen uitnodigen voor de eerstvolgende sessie die jouw interessegebied raakt.

 • Ik heb eerder al eens meegedacht in een klankbordsessie en ik ben benieuwd wat er met deze input gedaan wordt. Hoe kan ik hier achter komen?

  Niet alle input kan 1 op 1 meegenomen worden in de plannen. Er worden echter wel analyses gemaakt van de informatie uit de klankbordsessies en deze zijn vertaald naar het ontwerp. Deze analyses kan je op verzoek ontvangen, mail hiervoor naar communicatie-sc@remove-this.tudelft.nl. Het streven voor toekomstige sessies is om deze analyse na afloop te versturen naar alle deelnemers van de desbetreffende klankbordsessie.

 • Ik zie dat de nieuwbouw beoogd is op tennisvelden. Betekent dit dat er straks minder tennisvelden beschikbaar zijn?

  Het klopt dat er een nieuwe, grote sporthal gepland is op de locatie van de huidige tennisbanen 11 en 12. Deze banen zullen worden verplaatst naar de strook tussen voetbalveld 2 en hockeyveld 3. De gebruikers die hierdoor mogelijke hinder kunnen ondervinden zullen worden benaderd zodra de bouwplannen worden uitgewerkt.

[contentText]

Meer vragen?

Deze veelgestelde vragen zijn specifiek gericht op de verbouwing. Heb je nog geen antwoord op je vraag? Bekijk dan de algemene FAQ van S&C, voor vragen over een Sport- en Cultuur product of dienst.

Social: #UpgradeSC


© 2017 TU Delft

Metamenu